Laatste Nieuws

Dromen in vervulling gegaan op het Grotius College

 

Woensdagavond 12 januari heeft Klaas van Kruistum dromen laten uitkomen op het Grotius College. Tijdens de Grotius Dromenshow, georganiseerd om groep 7 en 8 leerlingen kennis te laten maken met de school, werden kinderen live voor de camera uit het publiek gehaald om hun wens in vervulling te laten gaan.
Leerlingen uit groep 7 en 8 konden in de weken voorafgaand aan de show hun dromen instu-ren. Honderden leerlingen hebben hieraan gehoor gegeven.
Dromen in vervulling gegaan op het Grotius College
Niet alle dromen waren even geschikt voor de show maar er zijn een paar leuke wensen geselecteerd. Zo heeft Klaas on-der andere een vriendschapshuwelijk voltrokken, gingen twee leerlingen een rondje rijden in een politieauto en werd weer een andere leerling in de gelegenheid gesteld een robot te programmeren. De show werd afgesloten met een vuurtornado, een natuurkundeproef naar aanleiding van een diepe wens van twee jongens om een vuurtje te mogen stoken.
Tussen de dromen door waren interviews te zien met leerlingen en docenten van het Gro-tius waardoor ook een goed beeld ontstond van het aanbod en de sfeer van de school.
De Grotius Dromenshow is terug te kijken op de site www.van8naargrotius.nl of op het YouTube kanaal van het Grotius CollegeTerug
vrijdag 14 januari 2022 08:07:19 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob