Laatste Nieuws

Week voor de gezonde jeugd

 

Dinsdag 7 tot en met zaterdag 11 juni is in Delft de Week voor de gezonde jeugd. JOGG Delft, organisaties en bewoners organiseren activiteiten voor de jeugd en hun ouders en verzorgers. Doel: kinderen die gezond opgroeien! Doe mee!

Workshop gezonde voeding

Wilt u meer weten over gezond eten en drinken? En vindt u het leuk om samen met andere buurtbewoners te leren hoe u gezond voor uw kinderen kunt koken? Kom dan naar de workshop 'gezonde voeding in jouw keuken', voor ouders en verzorgers.

Week voor de gezonde jeugd

Waar en wanneer

Streetsportmix

Op playgrounds in Delft kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar meedoen aan leuke spellen en meer leren over gezond eten en drinken. Buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar zorgen voor de begeleiding. Kom naar een van de streetsportactiviteiten en haal je gratis bidon op!

Zwembad Kerkpolder

Wie in de Week voor de gezonde jeugd meedoet aan een van de activiteiten in Zwembad Kerkpolder krijgt gratis een gezond tussendoortje. Maar op = op. Kijk op de website van het zwembad voor meer informatie over de activiteiten. 

Meer weten of bijdragen?

Heeft u vragen over de Week van de gezonde Jeugd? Of wilt u als bewoner, bedrijf of organisatie ook een bijdrage leveren aan een gezonde toekomst van kinderen? Neem dan contact op met de JOGG-regisseur Annemarie Buitenhuis. Dit kan met een e-mail naar: joggdelft@haaglandenbeweegt.nl. Kijk voor meer informatie ook op de websites van Delft voor Elkaar en Haaglanden Beweegt.  
Terug
vrijdag 3 juni 2022 06:37:59 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob