Laatste Nieuws

Schieoevers Safari

 

Aan de oevers van de Schie ontstaat een nieuw deel van de stad. Een plek waar u kunt wonen, werken en ontspannen. Een plek waar u vooruitkomt. Waar u zelf aan de slag kunt. Waar plezier centraal staat. Waar u de ruimte vindt om uw dromen waar te maken.

Schieoevers Safari

Wilt u de geheimen van Schieoevers ontdekken? Ga dan op zaterdag 18 juni 2022 tussen 12.00 en 17.00 uur mee op Schieoevers Safari. U ziet wat er nu al gebeurt in het gebied en wat er de komende jaren gaat gebeuren. Ook kunt u ervaren wat Schieoevers is.

Schieoevers Safari

Programma

Tijdens de Schieoevers Safari openen allerlei bijzondere bedrijven hun deuren. Deze bedrijven laten zien wat zij doen en maken. Bezoekers kunnen op deze dag ook genieten van kunst en cultuur, ontspannen en recreëren aan de oevers van de Schie. Zoals meedoen met de fietssafari of varen met een fluisterboot. Of elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Verder is er meer informatie over verschillende projecten. Waaronder Kabeldistrict, Nieuwe Haven en stationsgebied Delft Campus. Ook kunt u in gesprek met leden van het kwaliteitsteam van Schieoevers.

Bezoek bijzondere bedrijven

Ontdek wat voor mooie dingen op Schieoevers worden gemaakt. Bezoek typische Schieoevers bedrijven die voor 1 keer hun deuren openen voor het publiek. 

Bekijk het programma Bezoek bijzondere bedrijven. De bedrijven die meedoen:

Ervaar kunst en cultuur

Proef de sfeer van kunst en cultuur in het gebied. Bekijk het programma Ervaar kunst en cultuur. De organisaties die meedoen:

Ontdek de toekomst

Ontdek de woningen en projecten die de komende jaren op Schieoevers gaan komen. Bekijk het programma Ontdek de toekomst. Projecten die u kunt bekijken:

Ontspan aan de oevers

Geniet van een hapje op een van de prachtigste terrassen aan de Schie. Of ga sporten op of langs het water. Bekijk het programma Ontspan aan de oevers. Activiteiten om te doen:
Terug
vrijdag 3 juni 2022 06:44:13 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob