Laatste Nieuws

Kruidenworkshop bij Stadstuinderij Buitenleeft

 

Stadstuinderij Buitenleeft zet zich in voor eerlijk verbouwde groente en kruiden en de mogelijkheden op dit gebied. Op 10 september 2016 wordt rondom dit thema de eerste workshop gegeven. Voor meer informatie zie www.buitenleeft.nl

Lin Zhang en Elise van Kalmthout zijn zelfoogstaandeelhouders van BuitenLeeft met passie voor kruiden, bloemen en tuinieren. Zij willen graag hun kennis en ervaring met u delen, waardoor u met nog meer plezier en wetenschap verschillende kruiden weet toe te passen.

Door Dick Muijs

Kruidenworkshop bij Stadstuinderij Buitenleeft

Dus kom kennis maken met diverse kruiden (ruiken, voelen, proeven) en haar diverse toepassingsmogelijkheden (keuken, cosmetica en medicinaal)!!
Graag zien wij u op 10 september 2016!

WORKSHOP
Na een rondleiding door de zelfoogsttuin van Stadstuinderij gaat u zelf aan de slag met kruiden oogsten, Calendula/goudsbloemen zalf maken en kruidenazijn. Daarnaast maakt u van verse kruiden en bloemen een aantal gerechten die we zelf opeten. 
Aan het begin en tussendoor serveren wij thee en/of koffie met wat lekkers.

 

Plaats: Stadstuinderij BuitenLeeft, Middelweg 1, Delft (in de Delftse hout)

Datum: zaterdag 10 september 2016.

Aanvang:13.30 – 15.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) met een korte pauze.

Kosten: U betaalt wat u het waard vindt. Hierbij vragen wij een minimale bijdrage voor de aangeschafte materialen. De opbrengst, na aftrek van deze kosten, is voor Stichting BuitenLeeft.

Aanmelden via: kalmthoutvanelise@gmail.com of telefonisch 06-10855000. Maximaal aantal deelnemers is acht. Kijk voor meer informatie op www.buitenleeft.nl
Terug
zaterdag 3 september 2016 09:36:46 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob