Laatste Nieuws

Ontwijk de drukte: Hoe kom je bij de Golden Earring en Marco Borsato op Scheveningen?

 

Je zit je vast al maanden te verheugen, vrijdag kan je eindelijk naar Live on the Beach-concert van de Golden Earring en zaterdag kan je je longen uit je lijf zingen bij het Live on the Beach-concert van Marco Borsato. Om niet gefrustreerd aan te komen, hebben we de vervoersmogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat je onderweg niet rood aan hoeft te lopen en ontspannen aankomt op je bestemming aan de waterkant.

Het terrein gaat om 17.00 uur open. Om circa 23.00 uur is het programma afgelopen. Hou na afloop van het concert, als je toch wel naar huis hoeft vannacht, rekening met je vertrektijd uit Scheveningen zodat je de laatste aansluiting nog kunt halen.

Ontwijk de drukte: Hoe kom je bij de Golden Earring en Marco Borsato op Scheveningen?

Ik kom met de trein 
In verband met werkzaamheden aan het spoor vrijdagnacht en in het weekeinde, zal een aantal bezoekers rekening moeten houden met (another 45 miles) omreizen en/of extra reistijd. Controleer tijdig de reisplanner op www.ns.nl

Tram en bussen vanaf Den Haag Centraal 
Buspendel vanaf Den Haag CS. Vanaf Den Haag CS rijdt er een speciale buspendel naar Scheveningen Deze speciale Live on the Beach pendelbussen rijden om de 15 minuten en brengen je tot 500 meter voor de ingang van het concertterrein. Let op: je moet van te voren een ticket voor deze dienst boeken, Kosten: 6,50 euro, deze is uitsluitend online te bestellen www.concertvervoer.com.
Tram 1, halte Badhuiskade uitstappen, reguliere dienstregeling
Bus 22, halte Badhuiskade uitstappen, reguliere dienstregeling

Tram vanaf Den Haag Hollands Spoor
Lijn 11, eindpunt Scheveningen Haven-Strand uitstappen, reguliere dienstregeling

Ik ga lekker fietsen
Woon je (of je weekend love) in Den Haag, kom dan vooral met de fiets. In de buurt van het concertterrein is een grote gratis fietsenstalling ingericht. Je kan ook een fiets huren, een OV-fiets of een Haagsche Stadsfiets.

Ik kom met de auto
Kom je toch met de auto? Probeer dan je auto in een van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat zelf geldt vaak een maximum parkeertijd van een uur.
P1 - Scheveningen Bad - Zwolsestraat 426 - 2587 Den Haag (2.030 plaatsen).
P2 - Nieuwe Parklaan - Nieuwe Parklaan 248 - 2587 Den Haag (570 plaatsen).
P3 - Kurhaus - Gevers Deynootplein 189 - 2586 Den Haag (250 plaatsen).
P4 - Havenkwartier - Dr. Lelykade 220 - 2583 CP Den Haag (93 plaatsen).
P5 – Zwarte Pad – Zwarte Pad Den Haag (450 plaatsen).
P+R Hoornwijck Den Haag van waar met het OV naar het centrum van Den Haag en vervolgens naar Scheveningen gereisd kan worden.
Terug
donderdag 8 september 2016 10:35:39 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob