Laatste Nieuws

UITNODIGING TV-OPNAME NEDERLAND ZINGT IN DELFT

 

Op dinsdag 27 september vinden in de Oude Kerk in Delft opnames plaats van het EO-programma Nederland Zingt. Aan deze opname werkt onder andere Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils mee. Dit koor staat onder leiding van Roel van Kesteren. Daarnaast verleent Joke Buis en band haar medewerking. Begeleidende musici zijn onder anderen Bas de Vroome (orgel), Jan Willem van Delft (vleugel) en Rob Buis (hammond). De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te zingen. Gratis kaarten zijn te bestellen via nederlandzingt.nl.

De EO hoopt op veel enthousiaste mensen die meezingen in de samenzang op dinsdag 27 september. 

UITNODIGING TV-OPNAME NEDERLAND ZINGT IN DELFT

De aanvang is 19.45 uur. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren open. In verband met de opname dienen bezoekers vóór 19.30 uur aanwezig te zijn. Meer informatie is te vinden op nederlandzingt.nl.

Gratis aanmelden
De toegang voor deze avond is gratis. Aanmelden kan via nederlandzingt.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer (035) 647 4645. Bezoekers ontvangen bij de ingang een programmaboekje.

Nederland Zingt
Delen van de opnames zijn het hele jaar door te zien in de uitzendingen van Nederland Zingt en Nederland Zingt op Zondag. In deze programma’s, die honderdduizenden Nederlanders bekijken en beluisteren, staat het geestelijke lied centraal. De liederen gaan over wat God heeft gedaan en gaat doen. Liederen van gelovige mensen in bijna alle omstandigheden van het leven. Ze worden gezongen op blijde dagen, maar ook in periodes van rouw.

Nederland Zingt, iedere zaterdagavond om 19.00 uur op NPO 2. Nederland Zingt op Zondag, iedere zondagmorgen om 09.05 uur op NPO 2.
Terug
donderdag 8 september 2016 10:40:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob