Laatste Nieuws

Zondag 25 september: Ibiza Experience bij Beachclub De Golfslag en Peukie in Scheveningen

 

Zondag 25 september: Ibiza Experience bij Beachclubs De Golfslag en Peukie in Scheveningen Ibiza-markt, live cooking, sangriabar en kids entertainment. 

 
Wie nog even wil genieten van de nazomer kan op zondag 25 september terecht bij Beachclubs De Golfslag en Peukie tijdens de Ibiza Experience. 
 
De Ibiza Experience bestaat onder meer uit een markt met een divers aanbod van sieraden, hoeden, kleding en woonaccessoires in Ibiza-stijl. 
Zondag 25 september: Ibiza Experience bij Beachclub De Golfslag en Peukie in Scheveningen

Bezoekers kunnen naast het shoppen tevens genieten van diverse beauty-behandelingen, live cooking en –muziek. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. De Ibiza Experience is gratis toegankelijk en vindt plaats van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

“De zomer kwam wat moeizaam op gang, maar daar stond een heerlijke nazomer tegenover. Wie nog een dag wil genieten in Mediterraanse sferen is van harte uitgenodigd voor de Ibiza Experience bij Beachclubs De Golfslag en Peukie. Volledig in Ibiza-stijl met een hippiemarkt, sangriabar, live cooking en -muziek. Voor de kleintjes is ook genoeg vertier, kortom een leuke dag uit voor het hele gezin!”, aldus Guido Venema, eigenaar van Beachclub De Golfslag. 

Over Beachclub de Golfslag

Beachclub de Golfslag is al vele jaren een begrip op Scheveningen. Gelegen tegenover het Grand Hotel Amrâth Kurhaus, heeft het paviljoen één van de mooiste plekken aan het Scheveningse strand en staat garant voor een plezierig dagje uit voor jong en oud. Beachclub de Golfslag is sinds 1995 in handen van eigenaar Guido Venema die ook het naastgelegen strandpaviljoen Day by Day exploiteert. 

 Terug
vrijdag 23 september 2016 09:15:41 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob